Môže čistička vzduchu vyčistiť Covid-19?

Po tom, čo smog opustil víziu ľudí, mnoho ľudí malo v skutočnosti skeptický postoj k čističom vzduchu. Mali pocit, že nie je potrebné kupovať čističe vzduchu. Pri každodennom dýchaní vonku nepociťovali žiadne nepohodlie, ale príchod Covid-19 prinútil ľudí znovu premýšľať, je po ňom dopyt. Čistička vzduchu dokáže účinne odstrániť H1N1 a dosiahnuť efekt dezinfekcie a sterilizácie.

 a

V čističi vzduchu sa nachádza filter H13 HEPA, ktorý dokáže účinne filtrovať znečisťujúce látky na úrovni 0,03 mikrónu vrátane H1N1; stroj je vybavený UV ultrafialovou lampou a plazma môže ničiť a ničiť vírusy. Či už sa používajú v domácnostiach, podnikoch alebo na verejných priestranstvách, čističe vzduchu ako druh elektrického prístroja súvisiaceho s respiračným zdravím zohrávajú pozitívnu úlohu pri zlepšovaní kvality vnútorného vzduchu.

 b

V súčasnosti je na trhu veľa druhov čističiek vzduchu, napríklad čističe fotokatalyzátorov, čističe negatívnych iónov, čističe aktívneho uhlia, ozónový čistič vzduchu, čistič vzduchu HEPA atď. Počet ľudí trpiacich respiračnými chorobami stále stúpa a imunitný systém dojčiat a starších ľudí je nízky. Čističky vzduchu môžu vylepšiť vzduch v domácnosti.

 c


Čas zverejnenia: 16. apríla 2021