Pehea e hanu ai i ka ea maʻemaʻe

ʻO ka nānā hou ʻana i ka hopena o ke olakino maikaʻi o waho a me loko o ka haumia o ka ea, keu hoʻi i kēia makahiki ma muli o Covid 19. Eia nō naʻe ʻoe e ʻike i kēlā me kēia toxins a i ʻole nā ​​mea haumia i hoʻokuʻu ʻia i loko o ka hale ma kahi o ka 1,000 mau manawa i hanu ʻia ma mua o kekahi mea hoʻokuʻu i waho. Ma kahi o ʻekolu pākēneka o ke kaumaha o ka honua āpau e pili ana i ka haumia ea o loko. Hāʻawi ʻia i ka hapanui o mākou e hoʻolilo i 90 pakeneka o ko mākou ola i loko, pono e hoʻopukapuka i ka ikehu e hoʻomaʻemaʻe i ka ea o loko.

Pehea e hoʻomaikaʻi ai a hoʻomaʻemaʻe ai i kou ea i loko?

He hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ka hoʻomaʻemaʻe air no kēlā me kēia e mālama i ka ea i loko a maʻemaʻe.

ʻOiai ke koho ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe ea, pono mākou e ʻike i ka kikoʻī

Hiki i ka kānana HEPA maoli ke hemo ma mua o 99.97 & mau huna ʻona nona ke anawa 0,03mm (ma kahi o 1/200 o ke anawaena o ka lauoho),
hiki i ka kānana kalapona hana ke hoʻoneʻe i nā meaola a me nā mea haumia, komo a hoʻopau i nā pilau a me nā kinoea ʻona, me ka hopena hoʻomaʻemaʻe waiwai.
Sieve molekiola kiʻekiʻe, wikiwiki i ka palaho o nā kinoea ʻino.
ʻO ke kaomi ion hopena maikaʻi ʻole, pono nui i ke olakino o nā kānaka a me nā hana o kēlā me kēia lā, hiki ke kōkua i ka ulu ʻana o ke kino a me ka pale ʻana i nā maʻi.
UV sterilization, pepehi i ka hapa nui o microoganism, germ, etc.

Ma lalo ʻo USA Amazon wela e kūʻai aku nei i ka hoʻomaʻemaʻe ea UV HEPA, koho maikaʻi loa no ka home a me ka keʻena.

hkgfdgf


Ka manawa Post: Nov-04-2020