Si të merrni frymë ajrin e pastër

Gjithnjë e më shumë vëmendja është përqendruar në efektet negative të shëndetit të ndotjes së ajrit të jashtëm dhe të brendshëm, veçanërisht këtë vit për shkak të Covid 19. Megjithatë, a e dini se çdo toksinë ose ndotës i lëshuar në ambiente të mbyllura ka afërsisht 1.000 herë më shumë gjasa të thithet se çdo gjë tjetër. lëshuar jashtë. Pothuajse tre për qind e barrës globale të sëmundjes i atribuohet ndotjes së ajrit të brendshëm. Duke qenë se shumë prej nesh kalojnë deri në 90 për qind të jetës tonë brenda, ia vlen të investoni energji për të mbajtur të pastër ajrin e brendshëm.

Si të përmirësoni dhe mbani ajrin tuaj të brendshëm të pastër?

Pastruesi i ajrit është një zgjedhje e mirë për të gjithë për të mbajtur ajrin e brendshëm të freskët dhe të pastër.

Ndërsa zgjedhim pastruesin e ajrit, duhet të vëmë re specifikimin

Filtri i vërtetë HEPA mund të heqë më shumë se 99,97 & grimca, diametri i të cilave është 0,03 mm (rreth 1/200 e diametrit të flokëve),
Filtri i karbonit të aktivizuar mund të heq organizmin dhe ndotësin, të thithë dhe eleminojë aromat dhe gazin toksik, me efekt pastrimi të mallrave.
Sitë e lartë molekulare, shpejton dekompozimin e gazrave të dëmshëm.
Prodhimi i joneve negative me përqendrim të lartë, përfitojnë shumë nga shëndeti i njerëzve dhe rutina e përditshme, të cilat mund të lehtësojnë rritjen e trupit dhe parandalimin e sëmundjeve.
Sterilizimi UV, shkatërron shumicën e mikrooganizmit, mikrobeve, etj.

Më poshtë është pastruesi i ajrit me shitje të nxehtë të UV Amazon në SHBA, zgjedhje me të vërtetë e bukur për shtëpi dhe zyrë.

hkgfdgf


Koha e postimit: nëntor-04-2020