spanduk
spanduk

Warta

  • Kita Wis Pindhah menyang Kantor Anyar!

    Kita Wis Pindhah menyang Kantor Anyar!

    Pelanggan sing dihormati: Bangga kita ngumumake amarga tuwuh ing taun 2020, kantor Shenzhen pindhah menyang lokasi anyar ing wulan April. Lokasi anyar kasebut yaiku ing 33 / F, Bangunan 11, Taman Industri Tiananyungu, Jalan Bantian, Distrik Longgang, Kota Shenzhen, Provinsi Guangdong, China. Kita ndeleng ...
    Waca liyane
  • Sampeyan mbutuhake pembersih udara ing COVID 19

    Sampeyan mbutuhake pembersih udara ing COVID 19

    Amarga kuwatir karo COVID-19, akeh wong sing kuwatir babagan kualitas udara ing njero ruangan lan manawa pembersih udara bisa mbantu. Para ahli Laporan Konsumen ngandhakake apa sing bisa ditindakake pembersih udara perumahan nalika ngresiki hawa. Ana telung jinis pembersih udara utama sing wis ditandhani ...
    Waca liyane
  • Apa pemurni udara bisa mateni COVID-19?

    Apa pemurni udara bisa mateni COVID-19?

    Kanthi nyebarake COVID-19, dadi konsensus kanggo masker nalika arep metu. Mula, ing lingkungan njero ruangan sing akeh kumpul ing gedung perkantoran, pusat perbelanjaan gedhe, hotel, restoran, lsp. Para ahli negesake manawa mbukak windows kanggo ventilasi minangka cara sing paling irit. ...
    Waca liyane
  • 2021 KTT E-commerce lintas-wates & Pameran Sourcing ing Shenzhen

    7 Mei-8 Mei 2021 KTT E-commerce lintas wates lan Pameran Sourcing dianakake ing Hall 8 Pusat Konvensi lan Pameran Internasional Futian Internasional Shenzhen. Lemah wis kebak. Kanthi tema "jagad iki luwih cilik, bisnis luwih gedhe", narik luwih saka 300+ Ali ing ...
    Waca liyane
  • Tips migunani kanggo nglindhungi Dhewe & Liyane saka COVID-19

    1. Gunakake topeng sing nutupi irung lan cangkem kanggo nglindhungi awak dhewe lan wong liya. 2. Tetep adoh 6 kaki saka wong liya sing ora manggon karo sampeyan. 3. Entuk vaksin COVID-19 yen kasedhiya kanggo sampeyan. 4. Nyingkiri akeh wong lan ruangan ing ruangan sing kurang apik. 5. Cuci tangan asring nganggo sabun lan banyu. Gunakake ha ...
    Waca liyane
  • kita bisa nggunakake topeng lan pembersih udara bebarengan sajrone epidemi

    Bubar iki, kajaba China, epidemi mahkota anyar global wis wiwit parah maneh, malah luwih serius tinimbang ing taun 2020. Mula, isih kudu nganggo topeng ing njaba, lan kudu nguripake pembersih udara ing omah Sanajan pemurni udara ora bisa nyaring kanthi efektif ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu ditindakake marang COVID 19

    Apa sing kudu ditindakake marang COVID 19

    Kita kabeh ngerti manawa wong ing saindenging jagad bakal divaksinasi nglawan COVID 19. Apa tegese kita wis aman ing mbesuk? Sejatine, ora ana sing bisa yakin manawa bisa kerja lan metu kanthi bebas. Kita isih bisa ndeleng manawa ana kasusahan ing ngarep lan prelu diweruhi kanggo nglindhungi ...
    Waca liyane
  • Apa pembersih udara bisa nyuceni Covid-19?

    Apa pembersih udara bisa nyuceni Covid-19?

    Sawise asap metu saka sesanti wong, akeh wong sing bener-bener duwe skeptis marang panyucine udara, Dheweke rumangsa ora perlu tuku pembersih udara. Dheweke ora ngrasakake rasa ora nyaman nalika napas ing njaba saben dina, nanging tekane Covid-19 nggawe wong mikir maneh, Ana ...
    Waca liyane
  • Sugeng Rawuh Kunjungan Acara Langsung Nyawa Udara 2021 Anyar

    Sugeng Rawuh Kunjungan Acara Langsung Nyawa Udara 2021 Anyar

    Shenzhen Guanglei Electronic Co., Ltd. is doing a live show on Made-in-China.com. Join us now!   Title: 2021 New arrival air purifiers Start Time: 2021-03-04 18:00PM UTC+08:00 Click the following URL to enter the live show room directly: https://live.made-in-china.com/room-FxmQJmEdDnhG
    Waca liyane
  • Sugeng Rawuh Karo Acara Langsung Rekomendasi Pemurni Udara 2021 Paling Dhuwur

    Sugeng Rawuh Karo Acara Langsung Rekomendasi Pemurni Udara 2021 Paling Dhuwur

    Shenzhen Guanglei Electronic Co., Ltd. nganakake pertunjukan langsung ing Made-in-China.com. Gabung saiki! Judhul: 2021 Rekomendasi Pemurnian Udara Kualitas Tinggi Wektu Mulai: 2021-03-03 16:00 PM UTC + 08: 00 Klik URL ing ngisor iki kanggo langsung mlebu ruang acara langsung: https://live.made-in-china.com/ kamar-dmJnEcxWWQ ...
    Waca liyane
  • Sugeng Rawuh Kunjungan Acara Pamurni Udara Sade Panas 2021 lan Pertunjukan Ozone Generator Langsung

    Sugeng Rawuh Kunjungan Acara Pamurni Udara Sade Panas 2021 lan Pertunjukan Ozone Generator Langsung

    Shenzhen Guanglei Electronic Co., Ltd. nganakake pertunjukan langsung ing Made-in-China.com. Gabung saiki! Judhul: 2021 Pembersih Udara Jual lan Ozon Generator 2021 Wektu Mulai: 2021-03-02 20:00 PM UTC + 08: 00 Klik URL ing ngisor iki kanggo langsung mlebu ruang acara langsung: https: //live.made-in-china. com / room-NxEQ ...
    Waca liyane
  • Apa gunane pembersih udara?

    Wong lanang bisa uga wis kenal karo kosakata iki, nanging apa sampeyan wis nate mikir babagan fungsi pemurnian iki? Apa bab iki pancen efektif? Apa efektif ing perawatan formaldehida? Pemurni udara bisa ndeteksi lan ngrawat polusi udara lan formaldehida ing njero ruangan ing dekorasi, lan ...
    Waca liyane