spanduk
spanduk

wartos

  • Pemurni hawa cocog pikeun sadaya daérah

    Kadatangan hiji epidemi parantos ngajantenkeun urang sadayana langkung sadar yén kaséhatan mangrupikeun kabeungharan anu paling ageung. Dina hal kaamanan lingkungan udara, ramé baktéri sareng virus, serangan badai debu, sareng formaldehida anu kaleuleuwihi di bumi énggal ogé ngajantenkeun seueur rerencangan merhatoskeun hawa ...
    Maca deui
  • Kami parantos Pindah ka Kantor Anyar!

    Kami parantos Pindah ka Kantor Anyar!

    Pelanggan anu dipikacinta: Kami bangga ngumumkeun yén kusabab pertumbuhan anu luar biasa di 2020, kantor Shenzhen kami ngalih ka lokasi anu anyar dina April. Lokasi anyarna nyaéta di 33 / F, Gedong 11, Taman Perindustrian Tiananyungu, Bantian Street, Longgang District, Kota Shenzhen, Propinsi Guangdong, Cina. Kami ningali ...
    Maca deui
  • Anjeun peryogi nyucikeun hawa dina COVID 19

    Anjeun peryogi nyucikeun hawa dina COVID 19

    Perhatosan COVID-19, seueur jalma hariwang ngeunaan kualitas hawa dina jero ruangan sareng naha pemurni hawa tiasa ngabantosan. Ahli Laporan Konsumén ngungkabkeun naon anu leres tiasa dilakukeun panyucian udara padumukan nalika nyucikeun hawa. Aya tilu jinis utama nyucikeun hawa anu parantos dimarkét ...
    Maca deui
  • Naha panyucian hawa tiasa maéhan COVID-19?

    Naha panyucian hawa tiasa maéhan COVID-19?

    Kalayan sumebarna COVID-19, éta parantos janten konsensus pikeun nganggo topéng nalika badé kaluar. Kusabab kitu, di lingkungan jero rohangan dimana jalma-jalma kumpul di gedong perkantoran, mal balanja ageung, hotél, réstoran, sareng sajabana, para ahli nyarankeun yén muka jandéla pikeun ventilasi mangrupikeun cara anu paling ékonomis. ...
    Maca deui
  • 2021 KTT E-commerce lintas-wates & Sourcing Fair di Shenzhen

    7 Méi-8 Méi 8th 2021 Peuntas E-commerce Summit & Sourcing Fair diayakeun di Aula 8 tina Konvénsi Internasional jeung Pameran Internasional Shenzhen Futian. Taneuh dipak. Kalayan téma "dunya langkung alit, bisnis langkung ageung", éta narik langkung ti 300+ Ali dina ...
    Maca deui
  • Tip Berguna pikeun mayungan Diri & Anu Batur tina COVID-19

    1. Nganggo topéng anu nutupan irung sareng sungut anjeun pikeun ngabélaan diri sareng batur. 2. Tetep 6 kaki jauh ti batur anu henteu hirup sareng anjeun. 3. Kéngingkeun vaksin COVID-19 nalika sayogi pikeun anjeun. 4. Nyingkahan balaréa sareng rohangan jero rohangan anu kirang berventilasi. 5. Ngumbah leungeun anjeun sering nganggo sabun sareng cai. Anggo ha ...
    Maca deui
  • urang tiasa nganggo masker sareng nyucikeun udara babarengan nalika wabah

    Nembe, kajabi Cina, wabah makuta anyar global parantos mimiti parah deui, bahkan langkung serius tibatan di taun 2020. Maka, masih perlu nganggo masker di luar, sareng perlu ngaktipkeun pemurni udara di imah. Sanaos pemurni hawa teu tiasa sacara efektif nyaring ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah urang laksanakeun ngalawan COVID 19

    Naon anu kedah urang laksanakeun ngalawan COVID 19

    Urang sadayana terang yén jalma di panjuru dunya badé divaksinasi ngalawan COVID 19. Naha éta hartosna urang cukup aman di mangsa hareup? Sabenerna, teu aya anu tiasa mastikeun yén nalika urang tiasa damel sareng kaluar sacara bébas. Urang masih tiasa ningali aya waktos sesah di payuneun urang sareng kedah diperhatoskeun pikeun ngajagaan ...
    Maca deui
  • Naha panyucian hawa tiasa nyucikeun Covid-19?

    Naha panyucian hawa tiasa nyucikeun Covid-19?

    Saatos asap-asep ninggali visi jalma-jalma, seueur jalma leres-leres ngayakeun sikep teu percaya kana panyucian hawa, Aranjeunna rumaos henteu kedah mésér pemurni hawa. Aranjeunna henteu ngarareunah nalika ngarénghap di luar unggal dinten, tapi kadatangan Covid-19 ngajantenkeun jalma mikir deui, Aya dem ...
    Maca deui
  • Wilujeng Sumping ka Acara Acara Pamurni Udara Kadatangan Anyar 2021 Anyar Kami

    Wilujeng Sumping ka Acara Acara Pamurni Udara Kadatangan Anyar 2021 Anyar Kami

    Shenzhen Guanglei Electronic Co., Ltd. is doing a live show on Made-in-China.com. Join us now!   Title: 2021 New arrival air purifiers Start Time: 2021-03-04 18:00PM UTC+08:00 Click the following URL to enter the live show room directly: https://live.made-in-china.com/room-FxmQJmEdDnhG
    Maca deui
  • Wilujeng Sumping dina 2021 Rékoméndasi Pamutihan Udara Kualitas Tinggi Langsung Tembongkeun

    Wilujeng Sumping dina 2021 Rékoméndasi Pamutihan Udara Kualitas Tinggi Langsung Tembongkeun

    Shenzhen Guanglei Electronic Co., Ltd. ngalakukeun acara langsung di Made-in-China.com. Gabung sareng kami ayeuna! Judul: 2021 Rekomendasi Pemurnian Udara Berkualitas Tinggi Waktos Dimimitian: 2021-03-03 16:00 PM UTC + 08: 00 Pencét URL ieu pikeun langsung asup ka ruang acara langsung: https://live.made-in-china.com/ kamar-dmJnEcxWWQ ...
    Maca deui
  • Wilujeng Sumping dina 2021 Hot Selling Air Purifier sareng Ozone Generator Live Show Kami

    Wilujeng Sumping dina 2021 Hot Selling Air Purifier sareng Ozone Generator Live Show Kami

    Shenzhen Guanglei Electronic Co., Ltd. ngalakukeun acara langsung di Made-in-China.com. Gabung sareng kami ayeuna! Judul: 2021 Hot Selling Air Purifier sareng Ozone Generator Waktos Waktos: 2021-03-02 20:00 PM UTC + 08: 00 Pencét URL ieu kanggo langsung asup ka ruang acara langsung: https: //live.made-in-china. com / room-NxEQ ...
    Maca deui
123456Next> >> Halaman 1/6