banderolë

Lajme

 • Rëndësia e pastruesve të ajrit për ne gjatë periudhës së parashikimit 2019 deri në 2025.

  Pastruesit e ajrit po fitojnë popullaritet për shkak të numrit në rritje të mënyrave që ata mund të pastrojnë ndotjen e ajrit. Rritja e grimcave të pluhurit në ajër për shkak të urbanizimit dhe industrializimit po tregon disa shenja alarmante. Gjurma e karbonit është rritur për shkak të mungesës së plantacioneve të pemëve dhe përdorimit ...
  Lexo më shumë
 • Pse keni nevojë për një pastrues ajri?

  Me vëmendjen e njerëzve ndaj shëndetit të frymëmarrjes dhe dëmit të shkaktuar nga ndotja e ajrit, është urgjente të përmirësohet mjedisi i brendshëm. pastruesit e ajrit nuk janë një produkt aksidental. Ato janë krijuar për të përballuar ndotjen gjithnjë e më serioze të ajrit. Shumë njerëz kanë debatuar nëse apo ...
  Lexo më shumë
 • Kujdesi për shëndetin e fëmijës suaj, pastruesi i ajrit Guanglei është ndihma juaj më e mirë

  Nënat gjithmonë duan më të mirën për fëmijët e tyre. Cilësia e mirë e ajrit është një nga pikat kryesore të rritjes së shëndetshme. Siç e dimë, pika e vlimit të formaldehidit është 19 gradë, që do të thotë se temperatura gjatë gjithë verës mund të jetë më e lartë se pika e vlimit të saj. Dhe kjo, e bën shtëpinë tonë jo ...
  Lexo më shumë
 • Panairi i Elektronikës Hong Kong 2019 (Edicioni Pranveror)

      
  Lexo më shumë
 • Marrëveshja për ditën e kryeministrit Amazon: Çfarë janë pastruesit e ajrit

  Vetëm një fakt i shpejtë: Ju jeni i ekspozuar ndaj më shumë ndotjes së ajrit kur jeni në ambiente të mbyllura sesa kur jeni jashtë. Ndotësit e ajrit bllokohen në ambiente të mbyllura sepse ajri nuk qarkullon aq lirshëm sa jashtë. Kjo mund të rezultojë fatale për të sëmurët nga alergjia dhe astmatikët dhe t’i bëjë të gjithë të tjerët më të prirur ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është Ozoni?

  Çfarë është Ozoni? Ozoni krijohet në natyrë nga shkarkimi i kurorës që ndodh gjatë një stuhie rrufe, kjo është ajo aromë e pastër, e freskët pas një stuhie shiu. Ozoni është një nga dezinfektuesit më të fuqishëm në dispozicion. Mund të eleminojë bakteret, viruset, mikrobet, aromën, mykun dhe mykun pa kimikë të ashpër ...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni një pastrues të mirë të ajrit

  Ndotja gjithnjë e më serioze e ajrit po rrezikon shëndetin e njeriut, në këtë kohë ju duhet një pastrues ajri për të përmirësuar cilësinë e ajrit. Sidoqoftë, ka kaq shumë pastrues ajri në treg, si të zgjidhni një cilësi të mirë? Këtu janë disa tregues: 1.CARD CARD i referohet raportit të daljes së pastruesit të ajrit me c ...
  Lexo më shumë
 • A duhet të përdorim pastruesin e ajrit në verë?

  Siç e dinë të gjithë, vera gjithmonë nënkupton kondicionerë të nxehtë dhe të ajrit. Për përdorimin e kondicionerit, duhet të mbyllim të gjitha dyert dhe dritaret. Por, kur kondicioneri është i fikur, temperatura e lartë do të çojë në çlirim pozitiv të formaldehidit. Kjo do të thotë kur u kthyem në dhomë dhe hapëm ajrin ...
  Lexo më shumë
 • Rishikimet RAVE lëshojnë seritë e klasifikimit të pastruesve më të mirë të ajrit

  EUGENE, Ore., 22 maj 2019 / PRNewswire / - Vlerësimet RAVE, faqja inovative që boton renditjen zbavitëse bazuar në analizën e përparuar të drejtuar nga të dhënat, ka publikuar një seri renditëse të "Pastruesve më të mirë të ajrit", në dispozicion në: Njerëzit i marrin të gjitha llojet e masave paraprake për të qëndruar i sigurt një ...
  Lexo më shumë
 • HKTDC Elektronikë Fair (Pranvera Edition) 2019 po vjen së shpejti

  HKTDC Elektronikë Fair (Pranvera Edition) 2019 po vjen së shpejti

  Në mënyrë që të ndihmojë ndërmarrjet të kapin mundësitë e biznesit industrial, të zotërojnë informacionin e lidhur me produktet elektronike herët dhe të dinë më mirë për informacionin e produktit dhe kërkesën e përdoruesit, Panairi Elektronik HKTDC (Edicioni i Pranverës) do të mbahet në Kongresin e Hong Kongut dhe Qendrën e Ekspozitës. Informacione të produktit ...
  Lexo më shumë
 • Ne po vijnë për të HKTDC Pranvera Panairin Elektronikë

  Solartech-LED nëpërmjet Amazon ofron një katër-paketë natyrë diellore LED dritat për 37.99 $ dërguar kur Kodi Promo VCTF2UDM është aplikuar gjatë arkë. Si krahasim, ajo zakonisht shet për $ 75 ose kështu. Ky është çmimi më i ulët që ne kemi gjurmuar të gjitha me kohë me rreth 30 $. Lehtësuar tuaj në natyrë vendosur ndriçim ...
  Lexo më shumë