GL-2186 ...

GL-2186 Sterilizer Ionizer Ozon generator kalawan Smart otomatis

  • Jumlah Min. Order: 100 Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Potongan per bulan
  • FOB Harga: US $25.20 - 28.80/ Piece

Fitur

Spésifikasi

Sértipikasi & Jaminan

Pamayaran sareng Pangiriman

Tags produk


1. Remote Control, convenient to manipulate.

2. smart timer system, choose whatever time you need.

3. Negative Ion Function, positively cleaning air pollution.

4. Ozone generating function, clean water and make ozone water for fruit and vegetable cleaning.
图片 6 图片 8

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Modél No. 2186
    Voltaseu AC220V/50Hz
    kakuatan Max 12W
    output ion négatip 7* 10^6 pcs/cm³
    dimension produk 340*245*75mm
    ozon 400mg / h
    Ozone Timer 10/20/30/45/60 Mins
    Beurat bersih 1.5 KG

     

    Disatujuan CE, RoHS, sertipikat FCC.


    444

    W arranty
    Sadaya produk gaduh garansi gratis 1 taun, kami ogé gaduh 1 suku cadang pikeun urutan massal.

     

    Métode pembayaran: sateuacanna T / T, T / T, Western Union, PayPal, L / C

    Rincian Pangiriman: dina waktu 35-45 dinten saatos mastikeun tina ordo sareng paket detailna.