GL-136 ...

GL-136 Mini USB ionizer Ozon pembersih udara

  • Min. Jumlah pesanan: 100 Piece
  • Sumber Kabisan: 50000 Potongan saben wulan
  • Potongan: US $7.04 - 8.04/ Piece

fitur

Pembayaran lan Pangiriman

Tags Product

fitur

GL-136 punika pembersih udara mini nengsemake. Cocog kanggo ngarep / kantor / mobil. Sampeyan bisa nyelehake ing desktop, Kulkas, lemari klambi, kabinèt sepatu lan ing. 5 * 10 5 ion negatif lan 3mg / h ozon mesthekake kanggo matèni bakteri lan mbusak ganda saka udhara.

1. Ngilangke karu ganda ing kulkas utawa mobil lan nyegah salib-ketularan saka ganda.
2. Ngilangke bakteri lan virus kanggo nyandhet wutah saka mildew.
3. makaryakke freshness lan ngluwihi gesang panyimpenan saka panganan.
4. Copot kumelun, bledug lan mambu kulit. Menapa malih, ngenthengake mobil penyakit
5. sterilization saka macem-macem penyakit ambegan matèni bakteri lan nyegah infeksi;
6, disinfection online vapors kimia beracun, matèni beracun, mbebayani, bakteri udhara kanker, virus, bakteri lan virus;
7, deodorant ngilangke kabeh mambu online, kumelun ing Living Environment
8, nyedhiyani aliran udara seger, supaya minangka kanggo entuk decompression.

Keterangan  

Model No. GL-136
Tegangan DC 5V (baterei utawa USB)
daya Max  1W
output ion negatif  5 * 10 5pcs / cm³
output ozon  3mg / h 
ukuran Φ 94 * H85mm
aksesoris manual A
certificate CE, RoHS, FCC

paket:

bobot Net: 0,14 KG / PC

bobot reged: 0,18 KG / PC

20ft 'wadhah: 22320 PCS

40ft 'wadhah: 46260 PCS

40ft 'wadhah HQ: 54240 PCS           

Pembayaran & Delivery

Cara Pembayaran: Advance T / T, T / T, Western Union, PayPal, L / C

Details Delivery: ing 35-45 dina sawise konfirmasi saka urutan lan paket rincian.


  • Previous:
  • Next:

  • Cara Pembayaran: Advance T / T, T / T, Western Union, PayPal, L / C

    Rincian Pangiriman: ing 35-45 dina sawise konfirmasi pesanan lan rincian paket.