GL-136 ...

GL-136 Mini USB Ionizer Ozon Air nyucikeun

  • Jumlah Min. Order: 100 Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Potongan per bulan
  • FOB Harga: US $7.04 - 8.04/ Piece

Fitur

Pamayaran sareng Pangiriman

Tags produk

Fitur

GL-136 téh nyucikeun hawa mini pikaresepeun. Cocog jeung home / kantor / mobil. Anjeun tiasa nyimpen eta dina desktop anjeun, fridge, papakéan, kabinét sapatu jeung saterusna. 5 * 10 ^ 5 ion négatip na 3mg / h ozon mastikeun pikeun maéhan baktéri sarta nyabut odors tina hawa.

1. Ngaleungitkeun odors pikaresepeun dina fridge anjeun atanapi mobil jeung nyegah cross-kontaminasi odors.
2. Ngaleungitkeun baktéri jeung virus pikeun ngahambat tumuwuhna mildew.
3. ngaropéa freshness tur manjangkeun umur neundeun pangan.
4. Cabut haseup, lebu jeung bau kulit. Sumawona alleviate mobil panyakit
5. sterilization tina sagala rupa panyakit engapan maéhan baktéri sarta nyegah infeksi;
6, disinfection hawa uap kimia toksik, maéhan toksik, ngabahayakeun, baktéri airborne kanker-ngabalukarkeun, virus, bakteri jeung virus lianna;
7, deodorant ngaleungitkeun sagala bau hawa, haseup di Living Lingkungan
8, nyadiakeun aliran hawa seger, ku kituna pikeun ngahontal decompression.

spésifikasi  

Modél No. GL-136
Voltaseu DC 5V (batré atawa USB)
kakuatan Max  1W
output ion négatip  5 * 10 ^ 5pcs / cm³
output ozon  3mg / h 
ukuran Φ 94 * H85mm
barang-barang tambahan manual A
Sertipikat CE, RoHS, FCC

pakét:

beurat Net: 0,14 KG / PCS

beurat kotor: 0,18 KG / PCS

20ft 'wadahna: 22320 PCS

40ft 'wadahna: 46260 PCS

40ft 'wadahna HQ: 54240 PCS           

Pembayaran & Taliwang

Métode pembayaran: sateuacanna T / T, T / T, Western Union, PayPal, L / C

Rincian pangiriman: dina 35-45 poé sanggeus konfirmasi tina urutan na pakét rinci.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Métode pembayaran: sateuacanna T / T, T / T, Western Union, PayPal, L / C

    Rincian Pangiriman: dina waktu 35-45 dinten saatos mastikeun tina ordo sareng paket detailna.