Môžu čističe vzduchu zabiť COVID-19?

S rozšírením modelu COVID-19 sa dosiahol konsenzus nosiť masky, keď idete von. Preto vo vnútornom prostredí, kde sa ľudia zhromažďujú v kancelárskych budovách, veľkých nákupných centrách, hoteloch, reštauráciách atď., Odborníci tvrdia, že otváranie okien na vetranie je najhospodárnejším spôsobom. Čo by sme však mali robiť bez otvárania okien na vetranie? Pekinské mestské centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb zdôraznilo, že čističky vzduchu sú počas epidémií užitočné.

Môže čističe vzduchu zabiť COVID-19

Odborníci poukázali na to, že vzduch je nepochybne jedným z najdôležitejších nosičov šírenia vírusu, takže „zdravie ovzdušia“ je v boji proti epidémii veľmi dôležité. Ľudia by sa mali vyhnúť tomu, aby chodili na husto osídlené miesta. Najlepším preventívnym opatrením je zostať doma, aby sa dalo v najväčšej miere zabrániť šíreniu COVID-19. Ale či už je to doma alebo prepracované, otázka „zdravia ovzdušia“ vo vnútri je kľúčovým obsahom, ktorý v súčasnosti nemožno ignorovať.

Ozón môže účinne zabíjať vírus hepatitídy, chrípkový vírus, SARS, H1N1 atď. A môže tiež liečiť choroby dýchacích ciest. UV môže zabíjať všetky druhy mikroorganizmov vrátane vírusov, spór, bacilov, húb, mykoplazmy atď. Dobrý čistič vzduchu môže účinne odstraňuje 99,97% vzdušných častíc menších ako 0,3 mikrónu.

Môže čističe vzduchu zabiť COVID-191


Čas zverejnenia: 1. júna - 20. júna