Fou Ionic Ozone Air ma Vai Faamama Vai

 

E le tatau ona galo o le faʻamamaina masani o le 2000 taimi e sili atu le aoga nai lo togafitiga ozone, lea i se faʻaopopoga ei ai le avanoa o le avea ma 100% ecological.
Ozone o se tasi o sili ona mamana sooupu faʻamama o le lalolagi, o se tasi foi o le sili atu le saogalemu ma sili ona mama ona faʻamama ona o le maeʻa o le 20-30 minute o le osone o le a otometi lava ona liliu i le okesene, ma le aumaia ai se faʻaleagaina i le siosiomaga siosiomaga!
Le Italia Matagaluega o le Soifua Maloloina, ma aiaiga Nu. 24482 o le 31 Iulai 1996, aloaia le faʻaaogaina o Ozone o se Natura Puipuiga mo le faʻamamaina o siʻosiʻomaga faʻaleagaina e siama, siama, siama, suia ma mites.
I le aso 26 o Iuni 2001, na taʻutino ai e le FDA (Food and Drug Administration) le faʻaaogaina o le osone e avea ma vailaʻau antimicrobial i le vaega kesi poʻo se vaifofo vai i le gaosiga o gaioiga.
O le 21 CFR pepa faʻamaumauga 173.368 faʻalauiloa osone o se GRAS elemeni (E masani ona aloaʻia e pei sefe) o se lua meaʻai faʻaopopoga saogalemu mo le soifua maloloina o tagata
O le USDA (United States Matagaluega o Faʻatoʻaga) i le FSIS Faʻatonu 7120.1 faʻamaonia le faʻaaogaina o le osone i le fesoʻotaʻi ma O le oloa masani, e oʻo atu i oloa fou ua vela ma oloa aʻo le i faʻapipiina
I le aso 27 Oketopa 2010, o le CNSA (Komiti mo le saogalemu o meaʻai), o se faufautua faʻapitoa tino o loʻo faʻatautaia i totonu o le Italia Matagaluega o le Soifua Maloloina, na faʻaalia se manatu lelei i le osone togafitiga o ea i siosiomaga matua matutua siosiomaga.
I le amataga o le tausaga 2021, na faʻalauiloa ai e Guanglei le "Ionic Ozone Air and Water Purifier", ma le maualuga anion output ma eseʻese ozone modes mo le faʻaaogaina eseese o aso uma.

FAAPITOA
Ituaiga: GL-3212 Paoa sapalai
: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
Malosiaga sao: 12 W
Ozone galuega faatino: 600mg / h
Lelei galuega faatino: 20 miliona pcs / cm3
5 ~ 30 minute taimi mo tusi lesona mode
2 pu i tua mo tautau i luga o le puipui
Fua & Fufuluaʻele Fufuluina: Aveese vailaʻau faʻamaʻi ma siama mai le gaosi fou
Potu vaʻalele: Aveese le manogi, ulaula tapaʻa ma fasimea i le ea
umukuka: Aveese meaai sauniuniga ma kuka (aniani, kaliki ma iʻa manogi ma asu i le ea)
Pets: Aveese Pusa manogi o fagafao
: Fasioti siama ma suia. Aveʻese le manogi mai kapoti
Kapeta ma meaafale: Aveʻese kasa leaga e pei o formaldehyde e sau mai meaafale, valivali ma kapeti
Ozone e mafai ona fasiotia lelei siama ma siama, ma mafai ona aveʻesea le faʻaletino oona i le vai.
E mafai ona aveʻese manogi ma faʻaaogaina o se faʻapapaina sui sooupu foi.
Chlorine e lautele faʻaaogaina i le vai togafitiga togafitiga; na te faʻatupuina ni mea leaga e pei o le chloroform ile faʻagasologa o le togafitia o le vai. Ozone o le a le faʻatupuina Chloroform. Ozone e sili atu germicidal nai lo chlorine. Ua lautele faʻaaogaina i vai vai i Amerika ma EU.
O le vailaʻau oona e mafai ona gagauina fusi o meaola e tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia mai vaega fou. E lautele faʻaaogaina o se oxidant i le vailaʻau, penisini, faʻatau pepa ma alamanuia vailaʻau.
Talu ai o le osone o se saogalemu, mamago vailaʻau, e mafai ona faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le olaola o mea e le manaʻomia meaola i oloa ma masini faʻaaogaina i mea taumafa gaosi pisinisi.
O le Ozone e faʻatatauina i le vaega o meaʻai ona o lona agavaʻa e faʻamamaina ai meaola niniʻi e aunoa ma le faʻaopopoina o vailaʻau i meaʻai o loʻo togafitia, poʻo le gaosiga o meaʻai mo le vai poʻo se siʻosiʻomaga o loʻo teu ai meaʻai.
I aqueous fofo, ozone mafai ona faʻaaogaina e disinfect meafaigaluega, faʻagasologa vai ma meaʻai mea ma  faʻamamaina vailaʻau
Iniseti foliga, ozone mafai ona avea o se faʻasao mo nisi meaʻai oloa ma mafai foi ona faʻamamaina mea teu afifi meaʻai.
O nisi oloa o loʻo teuina nei ma le osone aofia ai fuamoa i le taimi e teu ai malulu,

 

fualaʻau fou ma fualaʻau mata ma fou sami.
Talosaga
talosaga AIGA
VAI TOGAFITIGA
meaai ALAMANUIA


Taimi Post: Ian-09-2021